- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Το κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό πριν από το lockdown (βίντεο)
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε drone από το «έμφραγμα» σε αυτήν την κεντρική οδική αρτηρία
Drone καταγράφει το απίστευτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λίγες ώρες πριν ξεκινήσει να ισχύει το νέο lockdown για τον κορωνοϊό.
Ρεκόρ διετίας κατέγραψε η κίνηση στους δρόμους την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, μία ημέρα πριν από το νέο lockdown για τον κορωνοϊό.
Η κατάσταση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, όπως ο Κηφισός, ήταν απελπιστική, με τους οδηγούς να βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς το μποτιλιάρισμα δεν είχε τέλος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής στις 17.30 το απόγευμα η κίνηση στους δρόμους έφτασε στο απόγειο. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κατά 33% αυξημένη -15% παραπάνω από την περυσινή παραμονή Χριστουγέννων, όπου παραδοσιακά παρατηρείται η πιο έντονη κίνηση του έτους, καθώς οι καταναλωτές σπεύδουν για τα τελευταία ψώνια πριν από το γιορτινό τραπέζι και για να αγοράσουν δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα.
Το σύστημα του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας κατέγραψε συμφόρηση ακόμη και σε σημεία που τις ώρες αιχμής, υπό κανονικές συνθήκες, τα οχήματα κινούνται με σχετική άνεση. Η κίνηση ήταν αυξημένη σε όλο το οδικό δίκτυο, τόσο στις κύριες οδικές αρτηρίες όσο και στους διαδημοτικούς δρόμους, της Αττικής.
Η ομάδα Up Stories βρέθηκε στον Κηφισό και αποθανάτισε το απίστευτο μποτιλιάρισμα που ξεκινούσε από το 120 χλμ. και έφτανε μέχρι και τον Πειραιά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 137
«Με την ασφάλεια των παιδιών μας δεν παίζουμε» αναφέρει ο Χάρης Δούκας
Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
Προηγμένοι πύραυλοι και αναβαθμίσεις για τα F-16
Δωρεάν προσχολική αγωγή και φροντίδα για 1.361 οικογένειες
Είχαν «πέσει» λόγω εργασιών στο δίκτυο
Η επένδυση περιλαμβάνει τις απαραίτητες υποδομές φόρτισης και την αναβάθμιση των στάσεων
Αύριο η συνάντηση των υπουργών Πολιτισμού Ελλάδας, Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας
Στο 112 θα καλούν οι πολίτες
Εντοπίστηκαν μέσα σε κοντέινερ με μονωτικά υλικά
Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί
Ο τηλεφωνικός αριθμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκτός λειτουργίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Ναι, η κοινή τους πορεία είναι πολύχρονη, γεμάτη επιτυχίες, όμως, και οι δυο τους υπήρχαν καλλιτεχνικά και πριν συναντηθούν
Η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο
Βεβαιώσεις προστίμων από τις καταγραφές των ΑΙ καμερών στην Αττική - Φτάνουν με καθυστέρηση τα πρόστιμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.