- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τo Meteo προβλέπει κακοκαιρία τις επόμενες ώρες με βροχές και θυελλώδεις ανέμους - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Κακοκαιρία με βροχές και θυελλώδεις ανέμους αναμένεται τις επόμενες ώρες σε μεγάλο κομμάτι της χώρας σύμφωνα με το Meteo.
Τα φαινόμενα στα βόρεια και ορεινά της Κρήτης θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών καταιγίδων.
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 20-22 βαθμούς, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και κυρίως τη Ρόδο όπου κατά τόπους θα φτάσει τους 23-25 βαθμούς. Oι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 και κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων, όπου οι αρχικά βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ θα γίνουν σταδιακά μεταβαλλόμενοι, τοπικά έως 4-5 μποφόρ. Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι και στο Ιόνιο, όπου θα πνέουν από ανατολικές (στα βόρεια από βορειοδυτικές) διευθύνσεις, φτάνοντας τα 5-6 μποφόρ και τοπικά τα 7 μποφόρ.
Παράλληλα, βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα στα βόρεια και ορεινά της Κρήτης θα παρουσιάσουν εμμονή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών καταιγίδων. Στο Χάρτη 2 παρουσιάζεται ο ολικός υετός που αναμένεται έως το βράδυ της Παρασκευής 06/11. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 20-22 βαθμούς, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και κυρίως τη Ρόδο όπου κατά τόπους θα φτάσει τους 23-25 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια εργαζομένων και επισκεπτών
Αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε ουσία - Τι συμβαίνει στις πόλεις της Ευρώπης
Αμερικανικό stealth βομβαρδιστικό καθηλώνεται στη Λάρισα - Εντυπωσιακές εικόνες και σενάρια
Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ και στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης
Οδηγός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συμπτώματα στα ζώα και τους τρόπους μετάδοσης
Πότε αναμένεται η βελτίωση της ατμόσφαιρας
Ισχυρίζεται άμυνα μετά από επίθεση - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Σε καραντίνα το νησί για να μην εξαπλωθεί η νόσος
Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι τη Αττικής δεν αναγνώριζαν τα αυτοκίνητά τους από τις λάσπες
Η Ειρήνη Βούη ή «κυρά Ρηνιώ» γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1918 και απέκτησε 6 παιδιά
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 100 άτομα με 47 κατοικίδια
Οι κάτοικοι παρέμεινα χωρίς πόσιμο νερό για τρεις μήνες
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.