Ελλαδα

Έκτακτη ενημέρωση από Νίκο Χαρδαλιά το απόγευμα για τον κορωνοϊό

Τι θα ανακοινώσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Χαρδαλιάς με προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό
Νίκος Χαρδαλιάς με προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προχωρά σε έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό το απόγευμα - Τι θα πει για το lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς προχωρεί σε έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα κάνει ανακοινώσεις για Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη, οι οποίες αλλάζουν επίπεδο στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για τον κορωνοϊό.

Και στις τρεις περιοχές της χώρας το επιδημιολογικό φορτίο είναι πολύ μεγάλο τα τελευταία 24ωρα, με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας να εισηγούνται νέα αυστηρότερα μέτρα για τον κορωνοϊό. Μέχρι στιγμής στο επίπεδο κινδύνου 4 βρίσκονται η Καστοριά, η Κοζάνη, οι Σέρρες και τα Ιωάννινα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα κατά την έναρξη του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι σε lockdown μπαίνουν Θεσσαλονίκη, Ροδόπη και Λάρισα, ενώ γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 θα ανακοινώσει ένα πλέγμα μέτρων για τη διασπορά Covid-19, το οποίο θα έχει διάρκεια 30 ημερών.

«Αύριο θα ανακοινώσω ένα νέο σχέδιο δράσης διάρκειας ενός μήνα. Θα ξαναπώ ότι ο στόχος μας παραμένει η αποφυγή ενός καθολικού lockdown για αυτό και θα προχωρήσουμε σε μια περαιτέρω ενίσχυση των στοχευμένων περιορισμών.Μια πολιτική η οποία όμως πρέπει να εφαρμοστεί με τρόπο απόλυτο» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ