Ένας 45χρονος χειριστής αγροτικού μηχανήματος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Λιβαδειά την ώρα που μάζευε βαμβάκι.
Ένας 45χρονος στη Λιβαδειά πέθανε από ηλεκτροπληξία. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε αγροτική περιοχή, στη Χαιρώνεια, με θύμα έναν χειριστή βαμβακοσυλλεκτικής μηχανής.
Ο 45χρονος βρήκε τον θάνατο όταν επιχείρησε να αδειάσει σε πλατφόρμα το βαμβάκι που είχε μαζέψει με το μηχάνημα. Κατά τη διάρκεια των χειρισμών, «βρήκε» σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Το βαμβάκι πήρε φωτιά ενώ έσκασαν τα λάστιχα του αγροτικού μηχανήματος. Σε άρθρο του το tvstar επισημαίνει ότι πάνω στο όχημα βρίσκονταν δύο άνδρες, ηλικίας 45 και 55 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 45χρονου, ενώ έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του 55χρονου για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Το έργο της προανάκρισης για την τραγωδία στη Λιβαδειά με τον 45χρονο που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.