- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός - ΕΟΔΥ: 19 θετικά τεστ στον Πειραιά, σε σύνολο 2.003
638 δωρεάν rapid τεστ πραγματοποιήθηκαν σήμερα
Από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά 2.003 τεστ κορωνοϊού - Τα 19 βγήκαν θετικά
Δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, πραγματοποίησαν σήμερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Πραγματοποιήθηκαν 638 τεστ, από τα οποία βρέθηκαν έξι θετικά, εκ των οποίων τα πέντε αφορούν σε Έλληνες (3 άνδρες, 2 γυναίκες) και ένα σε αλλοδαπό (γυναίκα), με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.
Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, είναι 2.003, από τα οποία βρέθηκαν 19 θετικά, τα οποία αφορούν σε εννέα άνδρες και σε 10 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 46.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 306 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Σήμερα ανακοινώνουμε 306 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 57 συνδέονται με γνωστές συρροές και 30 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 22078, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.
3245 (14.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 9002 (40.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
100 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 29 (29.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 238 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 436 θανάτους συνολικά στη χώρα. 161 (36.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη
Έως τις 19 Ιουνίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – Στις 15 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στα γυμνάσια
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.