Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 2 Οκτωβρίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτήν την ώρα στην κίνηση των οχημάτων στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Μονή Δαφνίου έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου και τη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Δύσκολη η άνοδος της Λεωφόρου Κηφισού από την Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και κατά τμήματα στα δύο ρεύματα της Λ.Κηφισίας, στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας και στην κάθοδο της Μεσογείων.

Χαμηλές ταχύτητες στην Καποδιστρίου από Καλογρέζα προς Σίδερα Χαλανδρίου και από τον Ηλεκτρικό του Νέου Φαλήρου έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του δομικού συστήματος της σήραγγας «Λουμπάρδα», έως και τις 14-10-2020, και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου πραγματοποιείται πλήρης διακοπή κυκλοφορίας του ρεύματος προς Σούνιο της Λ. Αθηνών-Σουνίου (Ε.Ο. 91), από το ύψος της παρόδιας οδού προς το κατ/μα “RIBAS” έως το ύψος της σήραγγας «Λουμπάρδα».

Διευκρινίζεται ότι η κυκλοφορία των κινούμενων προς Αθήνα οχημάτων, πραγματοποιείται κανονικά μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα της Λ. Αθηνών-Σουνίου (Ε.Ο. 91).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ