- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στην Επίδαυρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα
Εμφανίστηκαν με μάσκα για τον κορωνοϊό και παρακολούθησαν τους «Πέρσες» του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, πήγαν στην Επίδαυρο και παρακολούθησαν τους «Πέρσες» του Αισχύλου.
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουλίου 2020.
Το πρωθυπουργικό ζεύγος παρακολούθησε τους «Πέρσες» του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η EUROKINISSI, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η σύζυγός του, Μαρέβα, φορούσαν μάσκα, όταν μπήκαν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Στη συνέχεια κάθισαν στις θέσεις του, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Μαζί με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη στην Επίδαυρο ήταν και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.
Στους «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων η Λυδία Κονιόρδου, ο Νίκος Καραθάνος και ο Αργύρης Πανταζάρας.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, συναντήθηκαν στην Αντίπαρο με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, βγάζοντας μάλιστα και μια κοινή φωτογραφία με το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ να κρατά στα χέρια τα ελληνικά τους διαβατήρια.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.