Ελλαδα

Θρίλερ με νεκρό νεογέννητο στη Ναύπακτο: Γέννησε μόνη η μητέρα

Στο σπίτι χωρίς καμία βοήθεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρό νεογέννητο εντοπίστηκε σε σπίτι στη Ναύπακτο - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Νεκρό νεογέννητο εντοπίστηκε σε σπίτι στη Ναύπακτο - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ © EUROKINISSI/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Υπόθεση θρίλερ στη Ναύπακτο με νεογέννητο να εντοπίζεται νεκρό σε σπίτι - Η μητέρα γέννησε μόνη της χωρίς καμία βοήθεια.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με νεογέννητο στη Ναύπακτο που εντοπίστηκε νεκρό σε σπίτι.

Δημοσίευμα στο npress.gr αναφέρει ότι μια 19χρονη γέννησε μόνη στο σπίτι της στη Ναύπακτο, χωρίς καμία βοήθεια.

Αμέσως μετά τον τοκετό και έχοντας φέρει στον κόσμο το νεογέννητο, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γονείς της τη μετέφεραν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Το περιστατικό κρίθηκε σοβαρό και η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο πατέρας της 19χρονης επέστρεψε σπίτι και βρήκε νεκρό το νεογέννητο στο μπάνιο. Το νεκρό νεογέννητο στη Ναύπακτο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Νεκρό νεογέννητο στη Ναύπακτο - Νοσηλεύεται φρουρούμενη η μητέρα

Η 19χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στην Πάτρα, με το έργο της προανάκρισης να βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και ψυχίατροι, προκειμένου να εξετάσουν την κοπέλα.

Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αφήνουν ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για τις συνθήκες θανάτου του νεογέννητου στη Ναύπακτο, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό σε σπίτι.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ