Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 15χρονος μετά από καταδίωξη

Μαζί με έναν 19χρονο πραγματοποίησαν 28 κλοπές αυτοκινήτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία, περιπολικό © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη ενός 15χρονου σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη - Ο ανήλικος είχε διαπράξει 28 κλοπές αυτοκινήτων.

Στη σύλληψη ενός 15χρονου που κατηγορείται για σειρά κλοπών αυτοκινήτων, προχώρησε η αστυνομία στη δυτική Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη. Ο 15χρονος επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο μαζί με έναν 19χρονο και όταν αστυνομικοί τους ζήτησαν να σταματήσουν για να τους ελέγξουν, εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Τελικά ακινητοποιήθηκαν σε περιοχή του Ευόσμου, όπου ο 15χρονος συνελήφθη, σε αντίθεση με τον 19χρονο που διέφυγε πεζός.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το συγκεκριμένο δίδυμο φέρεται να διέπραξε, από τον περασμένο Μάρτιο, συνολικά 28 κλοπές σταθμευμένων αυτοκινήτων από διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, και κυρίως στα δυτικά.

Προανακριτικά, ο ανήλικος φέρεται να κατέθεσε ότι έκλεβαν τα οχήματα για να «κάνουν βόλτες». Όπως έγινε γνωστό, πολλά από αυτά εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ