Ελλαδα

Μαρκέλλα: Από το φιλικό περιβάλλον η γυναίκα που εμπλέκεται

«Πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας
Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Από το φιλικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Με διακριτικότητα θα πρέπει να γίνει ο χειρισμός της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας όπως τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα, ο κ. Νάσογλου υπογράμμισε πως η γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται είναι από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του 10χρονου κοριτσιού.

«Φυσικά και υπάρχουν τα στοιχεία, όμως δεσμευόμαστε ότι η υπόθεση είναι σε προανάκριση και πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νάσογλου και πρόσθεσε πως «είναι γνωστή. Είναι από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον».

Να σημειωθεί πως κατόπιν αιτήματος του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα διενεργηθεί έλεγχος του κοινωνικού και οικογενειακού περίγυρου της Μαρκέλλας. Ο κ. Νάσογλου, εκτίμησε δε, πως σύντομα θα υπάρχουν απαντήσεις για την αρπαγή της μικρής.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η μικρή Μαρκέλλα παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ