- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Με εντολή του εισαγγελέα η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιάς οδηγείται σε ψυχιατρείο.
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας από το Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης μετά από μήνυση που κατέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Η «παρουσιάστρια» πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του εισαγγελέα. Προηγήθηκε έντονη λογομαχία της συλληφθείσας με τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείο.
Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή. Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία και από την Κρατική Ασφάλεια για τα αδικήματα της έργω εξύβρισης και της απειλής.
«Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί», δήλωσε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.