Ελλαδα

Μόνο έτσι μπορούμε να δοκιμάζουμε παπούτσια μετά την καραντίνα

Ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Θεσσαλονίκη μας δείχνει τον τρόπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων μετά την καραντίνα
Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων μετά την καραντίνα © EUROKINISSI

Ο κορωνοϊός αλλάζει τον τρόπο που δοκιμάζουμε παπούτσια. Μόνο έτσι θα γίνεται η δοκιμή των υποδημάτων μετά την καραντίνα.

Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται πλέον οι δοκιμές παπουτσιών στα καταστήματα υποδημάτων της χώρας εν όψει των νέων συνθηκών που επέβαλε ο κορωνοϊός.

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, Κική Κοτανίδου, περιέγραψε στην κάμερα του MEGA την διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται κάθε φορά που εισέρχεται κάποιος πελάτης μέσα στο κατάστημα και δοκιμάζει προϊόντα.

Στην είσοδο του καταστήματος υπάρχουν διαθέσιμα γάντια και αντισηπτικά, ενώ σε εμφανές σημείο αναγράφεται και ο αριθμός των ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει το κατάστημα ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με την κυρία Κοτανίδου, η χθεσινή πρώτη ημέρα ανοίγματος των καταστημάτων ήταν ωραία και χαρούμενη και ο κόσμος βγήκε στα μαγαζιά έπειτα από καιρό. Στα καταστήματα υπάρχουν πλέον καινούρια προϊόντα, καθώς η σεζόν έχει αλλάξει, ενώ παράλληλα είναι και περίοδος εκπτώσεων.

Η κυρία Κοτανίδου έδειξε λεπτομερώς τη διαδικασία με την οποία πρέπει να καθαρίζονται τα παπούτσια έπειτα από κάθε δοκιμή, κάτι που για την ιδιοκτήτρια του καταστήματος είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία.

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ