- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βέροια: Παρέσυρε σκυλί στον θάνατο για να κλέψει σπίτι
Ο 34χρονος εισέβαλε με αυτοκίνητο στο σπίτι - Τραυμάτισε ακόμα έναν σκύλο
Βέροια: 37χρονος παρέσυρε και σκότωσε σκυλί στην προσπάθεια του να μπει σε αυλή σπιτιού για να κλέψει.
Ένας 34χρονος άνδρας παρέσυρε και σκότωσε σκυλί ενώ τραυμάτισε σοβαρά ένα δεύτερο, όταν τον περασμένο Μάρτιο εισέβαλε με αυτοκίνητο στην αυλή σπιτιού σε περιοχή της Ημαθίας, γκρεμίζοντας προηγουμένως την περίφραξη, για να κλέψει ηλεκτρικά εργαλεία, αξίας 1.500 ευρώ.
Ο δράστης συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος από τον αρμόδιο ανακριτή ενώ τού καταλογίζεται επιπλέον ότι από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι τον περασμένο Απρίλιο διέπραξε συνολικά δέκα κλοπές σε διάφορες περιοχές του ίδιου νομού, αποσπώντας από σπίτια, καταστήματα και αποθήκες οτιδήποτε πολύτιμο έβρισκε- από χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι και αμνοερίφια.
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων του υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τις 20.000 ευρώ και στις περισσότερες περιπτώσεις φέρεται πως ενεργούσε με άγνωστο συνεργό του. Στην περίπτωση, δε, με τα άτυχα σκυλιά -που φρουρούσαν το σπίτι του κηδεμόνα τους- φαίνεται πως συνοδευόταν από δύο γυναίκες, 21 και 17 ετών, και εις βάρος αυτών σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε κλοπή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες
Μεγάλα προβλήματα για τους οδηγούς
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη
Είχε μπει φυλακή για ενδοοικογενειακή βία
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα
To βίντεο με τις διαπραγματεύσεις στον τηλεοπτικό αέρα
Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις που εξετάζει ο ανακριτής
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Συνεχίζονται και αύριο οι έντονες βροχοπτώσεις
Η ενημέρωση του Λιμενικού
Σοβαρές καταστροφές σε ζωικό κεφάλαιο και υποδομές από το πέρασμα της κακοκαιρίας
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.