Ελλαδα

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό προϊσταμένη στον «Ευαγγελισμό»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό προϊσταμένη - νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό - Δεν είχε συμπτώματα.

Ανησυχία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ιχνηλατεί τις επαφές της νοσηλεύτριας, για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί κι άλλοι εργαζόμενοι ή ασθενείς, ώστε να απομονωθούν εγκαίρως.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο στο νοσοκομείο έχει σημάνει συναγερμός: «Συναγερμός στον Ευαγγελισμό. Άλλη μια συνάδελφος θετική στον κορωνοϊό. Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύτρια προϊσταμένη σε τμήμα κορωνοϊού βρέθηκε θετική. Ιχνηλατούνται οι επαφές της. Μεγάλη ανησυχία στους συναδέλφους. Μεγάλη προσοχή τώρα που ανοίγουν τα νοσοκομεία. Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία. Πέφτει η καμπύλη και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων είναι υγειονομικοί υπάλληλοι. Θα πρέπει να μας θέτουν σε εγρήγορση γεγονότα όπως οι ασυμπτωματικοί ασθενείς σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ