- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Θετική στον ιό προϊσταμένη - νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό - Δεν είχε συμπτώματα.
Ανησυχία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ιχνηλατεί τις επαφές της νοσηλεύτριας, για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί κι άλλοι εργαζόμενοι ή ασθενείς, ώστε να απομονωθούν εγκαίρως.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο στο νοσοκομείο έχει σημάνει συναγερμός: «Συναγερμός στον Ευαγγελισμό. Άλλη μια συνάδελφος θετική στον κορωνοϊό. Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύτρια προϊσταμένη σε τμήμα κορωνοϊού βρέθηκε θετική. Ιχνηλατούνται οι επαφές της. Μεγάλη ανησυχία στους συναδέλφους. Μεγάλη προσοχή τώρα που ανοίγουν τα νοσοκομεία. Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία. Πέφτει η καμπύλη και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων είναι υγειονομικοί υπάλληλοι. Θα πρέπει να μας θέτουν σε εγρήγορση γεγονότα όπως οι ασυμπτωματικοί ασθενείς σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές
Τι αλλάζει στο θεσμικό πλαίσιο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ώρας
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Στο σχολείο φοιτούν έξι παιδιά, ενώ ακόμη δύο βρίσκονται στο προνήπιο
Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
Το πενθήμερο για τους εργαζόμενους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρέπει να καταπολεμηθούν και τα αβγά των εντόμων
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε για τα όσα ακολούθησαν την κλήση από την κλινική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε το συγκινητικό βίντεο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.