- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεραμέως για εκκλησίες: Πώς θα λειτουργήσουν από τις 4 Μαΐου. Το «ευχαριστώ» στην Εκκλησία της Ελλάδος.
Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε το πλάνο της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της Εκπαίδευσης στη χώρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, αλλά αναφέρθηκε εκτενώς και στο πώς θα επιστρέψει η Εκκλησία στην κανονικότητά της. Αρχικά η κ. Κεραμέως ευχαρίστησε θερμά την Εκκλησία της Ελλάδος, για την εξαιρετικά υπεύθυνη στάση που επέδειξε ως προς την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, ιδιαίτερα δε κατά την περίοδο του Πάσχα.
«Επίσης, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους όλων των θρησκειών και δογμάτων, για την άριστη συνεργασία και τη στήριξή τους στην κοινή μας προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το πλάνο για τη λειτουργία των χώρων λατρείας έχει ως εξής:
- Από 4 Μαΐου, οι χώροι λατρείας θα είναι ανοιχτοί για ατομική προσευχή.
- Από 17 Μαΐου, οι λειτουργίες θα μπορούν να πραγματοποιούνται με συμμετοχή πιστών.
- Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, που θα αποσαφηνιστούν πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ήμασταν εκεί περίπου δέκα ημέρες πριν και καταφέραμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη ελληνική ανάβαση με 18 άτομα»
Πώς θα είναι ο καιρός των επόμενων δύο εβδομάδων
«Έφυγες πολύ νωρίς όμως ζεις στην καρδιά μας και η ζεστή αγκαλιά σου ακόμα γαληνεύει τη σκέψη μας»
Στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι
«Δεν απειλείται ο οικισμός του Πεύκου» λέει ο δήμαρχος
Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές σε κατηγορία κινδύνου 4
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Ολονύχτια η μάχη των πυροσβεστών
Σε ποιους οικισμούς καταγράφονται οι περισσότερες καταστροφές
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης
Τα πεζοπόρα τμήματα δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες και σβήνουν εστίες
Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί από αυτοκίνητα
Φορτηγά και οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες
Συνεχείς ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.