Ελλαδα

Τηλεδιάσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας με τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Στο επίκεντρο η προετοιμασία των εκδηλώσεων «Ελλάδα 2021»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τηλεδιάσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας με τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Οι εκδηλώσεις του «Ελλάδα 2021» συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη που είχαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη. Η πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τις μέχρι σήμερα δράσεις και τον προγραμματισμό της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και διατύπωσε τη συμφωνία της ώστε το 75% του σχεδιασμού των δράσεων και των εκδηλώσεων να αφορούν παρακαταθήκη για το μέλλον και κληρονομιά του 2021 στις επόμενες γενιές. «Μετά από όλη αυτήν την κρίση, ελπίζουμε οι δράσεις της Επιτροπής να δώσουν αισιοδοξία και χαρά στην Ελλάδα και τους Έλληνες», σημείωσε η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. 

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να συμμετάσχουν οι πολίτες της χώρας στο πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί, υποβάλλοντας τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα apply.greece2021.gr και συμμετέχοντας στις διάφορες δράσεις που θα γίνουν. Επίσης, ζήτησε τη συνδρομή της Προέδρου της Δημοκρατίας. «Ως Πρώτος Πολίτης της χώρας και επιτυχημένη γυναίκα μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων», είπε χαρακτηριστικά και στάθηκε ιδιαίτερα στην άσκηση αυτογνωσίας που πρέπει να γίνει, ώστε να ενδυναμωθεί το σύνολο και «ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για το σύνολο».

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στους εθελοντές, στο «Ημερολόγιο Δράσεων», το οποίο έχει δημιουργήσει η Επιτροπή στην επίσημη ιστοσελίδα της www.greece2021.gr, δεσμεύθηκε σε τακτική επικοινωνία και ζήτησε την κριτική και τις σκέψεις της προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να αξιοποιηθούν στην προσπάθεια. «Θέλουμε την άποψή σας. Θέλουμε να παρακολουθείτε τη δράση μας. Μη διστάσετε να μας ασκήσετε και κριτική» ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ