Χωρίς τελετή τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών, λόγω κορωνοϊού
Τιμήθηκαν οι Κ. Γαλιώτης, Κ. Γιαβής και Ε.Τσιγαρίδας
Η προγραμματισθείσα πανηγυρική συνεδρία για την επίδοση των βραβείων της Ακαδημίας Αθηνών ματαιώθηκε λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Χωρίς τελετή θα γίνει φέτος η επίδοση των βραβείων της Ακαδημίας Αθηνών, δεδομένου ότι η προγραμματισθείσα πανηγυρική συνεδρία της 24ης Μαρτίου ματαιώθηκε λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την Ακαδημία Αθηνών, οι τιμητικές διακρίσεις έχουν ως εξής:
1. Αριστείο των Θετικών Επιστημών στον καθηγητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κωνσταντίνο Γαλιώτη για την προσφορά του στους τομείς της επιστήμης και τεχνολογίας των υλικών και ιδιαίτερα για την μεγάλη του συμβολή στη βαθύτερη κατανόηση της δομής και των μηχανικών ιδιοτήτων του γραφενίου.
2. Βραβείο της Ακαδημίας, άνευ αντιστοίχου προκηρύξεως, στον κ. Κώστα Γιαβή για το βιβλίο του με τίτλο «Ιμπέριος και Μαργαρώνα (Imperios and Margarona) The Rhymed Version. Critical Edition with introduction, Commentary and Index-Glossary» (Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Αθήνα, 2019).
3. Βραβείο της Ακαδημίας, άνευ αντιστοίχου προκηρύξεως, με χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, στον κ. Ευθύμιο Τσιγαρίδα για το βιβλίο του «Εικόνες του Βυζαντινού Μουσείου και ναών της Καστοριάς (12ος - 16ος αιώνας)» (Βιβλιοθήκη της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας, αρ. 317, Αθήναι 2018).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυνική απάντηση σε όσους τον προέτρεψαν να «κατεβάσει» το βίντεο
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.