Επικίνδυνη συμπεριφορά πολιτών καταγγέλλουν οι γιατροί Χαλκιδικής
Άνθρωποι με βήχα, καταρροή και πυρετό κυκλοφορούν παντού
Επείγουσα ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής για επικίνδυνες συμπεριφορές πολιτών
Για απερίσκεπτη και επικίνδυνη συμπεριφορά πολιτών που παρουσιάζουν συμπτώματα με πυρετό, βήχα και καταρροή και δεν ακολουθούν τις οδηγίες που ΕΟΔΥ να απομονωθούν στο σπίτι, κάνει λόγο με επείγουσα, όπως τη χαρακτηρίζει, ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής. Προσθέτει ότι οι πολίτες «συνεχίζουν να κυκλοφορούν σκεπτόμενοι αφελώς και ανεύθυνα ότι επειδή έχουν ήπια συμπτώματα δεν αποτελούν κίνδυνο», ενώ τονίζει ότι τέτοιες συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί σε όλο τον νομό.
«Από την καθημερινή καταμέτρηση υπόπτων κρουσμάτων που κάνουμε στον Ιατρικό Σύλλογο φαίνεται ότι ο αριθμός υπόπτων περιστατικών είναι σημαντικός και αρχίζει να αυξάνεται», σημειώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής ζητάει από τις επιχειρήσεις που ακόμα λειτουργούν να τηρούν αυστηρά μετρά ασφαλείας και από τους πολίτες να αποφεύγουν την επαφή με όσους νοσούν και κυκλοφορούν.
«Τέλος οι συμπολίτες που νομίζουν ότι "δεν έχουν κάτι", επειδή αυτοί "ξέρουν και ερμηνεύουν καλύτερα" παρόλο που έχουν ήπια συμπτώματα σε μια φυσιολογική καθημερινότητα θα ήταν απλά ενοχλητικοί υπό τις παρούσες συνθήκες όμως πρόκειται για απερίσκεπτη και επικίνδυνη συμπεριφορά», καταλήγει.
Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής Μάριος Πυρπασόπουλος διευκρίνισε ότι οι πολίτες που έχουν αυτοί τη συμπεριφορά είναι λίγοι, ωστόσο γίνονται εύκολα αντιληπτοί , καθώς κινούνται στις μικρές τοπικές κοινωνίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξιχνιάστηκε η επίθεση οκτώ ατόμων στο φράγμα Θέρμης – Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Επιμένει το μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, λεωφόρους και Αττική Οδό – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι ισχύει σήμερα για σχολεία και φροντιστήρια
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Tι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για την απόφαση
Πειραματιζόταν συνεχώς με το φως, την ύλη, την τεχνολογία, τη γεωμετρία
Πριν από τον Μάιο του 2027 παραδίδεται το Flyover λέει ο Ταχιάος
Αναφορικά με το νέο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων
Η ναρκωτική ουσία είχε αναμειχθεί σε μορφή σκόνης με νόμιμο φορτίο ιχθυάλευρων
Σφοδρότατες βροχές στην περιοχή
Οι καταγγελίες της έγιναν viral στη Βρετανία
Οι απαντήσεις του Παύλου Μαρινάκη μετά το δυστύχημα με τις πέντε νεκρές εργάτριες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.