- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Έχω κορωνοϊό», φώναξε για να μην κάτσει στην ουρά σούπερ μάρκετ
Το απίστευτο περιστατικό, σημάδι των καιρών, συνέβη στην Πρέβεζα
Σύλληψη 57χρονου στην Πρέβεζα που για να μην περιμένει σε ουρά σούπερ μάρκετ φώναζε: «Έχω κορωνοϊό».
Ακραίο περιστατικό με αφορμή τον κορωνοϊό και τις αλλαγές που έχει προκαλέσει στην καθημερινότητα όλων των πολιτών συνέβη σε σούπερ μάρκετ της Πρέβεζας. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα epiruspost.gr δημοσιεύει την είδηση με πρωταγωνιστή έναν 57χρονο, ο οποίος αρνήθηκε να κάτσει στην ουρά για την είσοδο και επιχείρησε να τους προσπεράσει όλους, για μπει πρώτος στο κατάστημα. Όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος έγιναν πιο αυστηροί μαζί του, εκείνος άρχισε να φωνάζει «έχω κορωνοϊό», προκαλώντας τον πανικό.
Στο κατάστημα κλήθηκε η αστυνομία. Ο 57χρονος δεν βιάστηκε να φύγει και προέβαλε αντίσταση όταν προσπάθησαν να τον απομακρύνουν.
Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο έξω από το σούπερ μάρκετ της Πρέβεζας και πλέον κατηγορείται για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος δηλώνει δικαστικός λειτουργός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.