- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο Βερολίνο «ταξιδεύει» η Κεφαλονιά με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής της εικόνας, όχι μόνο ως ενός πανέμορφου προορισμού, καθώς τοποθετείται στην πρώτη εξάδα των πιο όμορφων νησιών της Ευρώπης σύμφωνα με τον διεθνή Ταξιδιωτικό Οργανισμό Trip Advisor, αλλά και ως αποδεδειγμένα οικιστικά ασφαλούς, μετά τους πρόσφατους σεισμούς. Εκπροσωπούμενη από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο, η Κεφαλονιά θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ) που πραγματοποιείται στο Βερολίνο από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου 2014. Η Έκθεση η οποία αποτελεί κορυφαίο γεγονός της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας, με 130.000 επισκέπτες και 7.500 εκθέτες από 188 χώρες, προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία στο νησί της Κεφαλονιάς για προβολή και ανάδειξή του διεθνή αγορά.
Εξαιρετική πρωτοβουλία και ουσιαστική προσφορά για το νησί είναι η ειδική παρουσίαση της Κεφαλονιάς στις διεθνείς αγορές από την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μαζί με τους συνεργάτες της και τη Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, Ολυμπία Τσιουλάκη, έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή του νησιού, με αποτέλεσμα να μην επηρεαστεί αρνητικά η επισκεψιμότητα κατά την τουριστική περίοδο. Την υπουργό Τουρισμού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, καθώς η υπουργός όχι μόνο παρευρέθηκε με το επιτελείο της στο νησί αμέσως μετά τους σεισμούς και κατάρτισε άμεσο σχέδιο προβολής του νησιού, αλλά αποδέχθηκε και το αίτημα του ιδίου και της Επιτροπής Τουρισμού για την παραμονή των Γραφείων του Ε.Ο.Τ. στην Κεφαλονιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση για την εκδήλωση στη Νέα Παραλία
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.