- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εάν η κυβέρνηση «παραδοθεί αμαχητί στις παράλογες απαιτήσεις των εκπροσώπων της τριμερούς» τότε υπάρχει ενδεχόμενο «οι Ευρωεκλογές να γίνουν με κλειστά φαρμακεία», διεμήνυσε τη Δευτέρα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.
Οι φαρμακοποιοί αντιτίθενται στις προτάσεις της τρόικα για κατάργηση των αποστάσεων μεταξύ φαρμακείων, για αλλαγές στα πληθυσμιακά κριτήρια και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε μη φαρμακοποιούς το δικαίωμα να ανοίγουν φαρμακεία, ενώ αιχμή παραμένει το ζήτημα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. «11.000 φαρμακεία είναι έτοιμα να κατεβάσουν ρολά αν η τρόικα απαιτήσει οποιαδήποτε από τις αλλαγές που προτείνει η έκθεση του ΟΟΣΑ», προειδοποιεί ο Σύλλογος, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί από τη Γενική Συνέλευση «να δώσει το έναυσμα άμεσων και ξαφνικών κινητοποιήσεων». Η συνάντηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με τους εκπροσώπους των δανειστών, είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη.
Γ.Σ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Τραπεζίτσα
Δείτε τις 8 περιοχές με τις μέγιστες τιμές
Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική
Πότε θα πραγματοποιηθούν οι συμπληρωματικές εξετάσεις εισαγωγής
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
338 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από την έναρξη του έτους
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Καίει αγροτοδασική έκταση - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
Στο «κόκκινο» η μισή χώρα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
«Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά σε έναν τέτοιο πόνο» - Βαθιά οδύνη για την απώλεια
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Συνεχής επιτήρηση με drone
Σε ύφεση η φωτιά στον Δήμο Ωρωπού - Διαρκείς ρίψεις από αέρος και διασπορά πεζοπόρων
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή
Φωτιά ξέσπασε ενώ το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο - Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού
Καρέ-καρέ εξετάζονται βίντεο και συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας
Για πέμπτη ημέρα μαίνεται η πυρκαγιά στο δάσος - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.