- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα -Πού χρειάζονται αλυσίδες
Δεν ξεπερνά τους 6 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα. Σε ποιους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας χρειάζονται αλυσίδες.
Με γενικά αίθριο καιρό, ηλιοφάνεια, αλλά χαμηλές θερμοκρασίες, που δεν ξεπερνούν τους 6 βαθμούς Κελσίου (ώρα 11:20 π.μ.) στην Κεντρική Μακεδονία και ενισχυμένους βόρειους ανέμους, της τάξης των 5 με 6 μποφόρ, ειδικά στον Θερμαϊκό κόλπο, εξελίσσεται η σημερινή μέρα. Στα ίδια επίπεδα καταγράφονται οι θερμοκρασίες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στους 2 βαθμούς Κελσίου οι περισσότερες περιοχές στη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Μετεωρολογικό Σταθμό Μακεδονίας της ΕΜΥ.
Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ημαθία, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους από το 91ο μέχρι το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) , από το 33ο έως το 43ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Δασκίου και στο οδικό δίκτυο από Βέροια προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου.
Στην Πέλλα, στο οδικό δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο «Βόρας».
Στις Σέρρες αλυσίδες είναι απαραίτητες από το 12ο έως το 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Άνω Βροντούς και στο οδικό δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο "Λαϊλιάς".
Η μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας προβλέπεται να αυξηθεί κατά έναν με δύο βαθμούς Κελσίου.
Ο Περιφερειακός Μετεωρολογικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΜΥ κατέγραψε νωρίς το πρωί θερμοκρασία -4 βαθμούς στην Κοζάνη και την Καστοριά, -3 στην Αλεξανδρούπολη ενώ το θερμόμετρο έδειχνε -1 βαθμό στην Καβάλα και τις Σέρρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.