Κίναρος: Εξαφάνιση-θρίλερ της μίας και μοναδικής κατοίκου
Απογειώνεται Super Puma με προορισμό το νησί
Εξαφάνιση-θρίλερ στην ακριτική Κίναρο. Αγνοείται εδώ και τρεις ημέρες η μία και μοναδική κάτοικος του νησιού.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι ένα θρίλερ στην Κίναρο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η μοναδική κάτοικος του νησιού έχει να δώσει κάποιο σημείο ζωής τρεις ημέρες.
Από χθες, Πρωτοχρονιά, βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της, που όμως παραμένουν άκαρπες. Ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυττικού πέταξε στην Κίναρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σήμερα, ετοιμάζεται νέα αποστολή με Super Puma, που θα μεταφέρει και δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να την αναζητήσουν.
Στις 28 Δεκεμβρίου ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί την Κίναρο για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού. Μια γυναίκα δραστήρια.
Στην απογραφή του 1951 μετρήθηκαν στο νησί 12 κάτοικοι. «Οταν η Ελλάδα είχε πληθυσμό 2,5 εκατομμύρια, στο νησί ζούσαν 8 οικογένειες. Τώρα που έχει πληθυσμό 10 εκατομμύρια, ζει μόνο μία», είχε πει με παράπονο πριν από μερικά χρόνια ο σύζυγος της αγνοούμενης γυναίκας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυνική απάντηση σε όσους τον προέτρεψαν να «κατεβάσει» το βίντεο
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.