- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε επιφυλακή η Εύβοια -Εντολή εκκένωσης σπιτιών στον Λήλαντα
Ο ποταμός έχει αρχίσει να φουσκώνει
Σε επιφυλακή λόγω κακοκαιρίας στην Εύβοια. Ο ποταμός Λήλαντας έχει αρχίσει να φουσκώνει. Εντολή εκκένωσης σπιτιών.
Σε επιφυλακή είναι στην Έυβοια η δημοτική αρχή Χαλκιδέων και η Πολιτική Προστασία, για τον Λήλαντα ποταμό καθώς έχει αρχίσει να φουσκώνει ενώ αναμένεται να κατέβει μεγάλη ποσότητα νερού από τα χωριά του Μίστρου και του Πούρνου.
Έχει αποφασιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας σε όλες τις διαβάσεις, ενώ σύμφωνα με το star Κεντρικής Ελλάδος, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείου του Βασιλικού, μεταξύ του Δήμου Χαλκίδας, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε να δοθεί εντολή εκκένωσης για τα σπίτια στην περιοχή του Λήλαντα.
Η ενημέρωση των κατοίκων θα γίνει από σπίτι σε σπίτι για την καλύτερη και έγκαιρη εκκένωση της περιοχής.
Όσοι δεν διαθέτουν κάποιο χώρο διαμονής για την νύχτα, ο δήμος έχει επικοινωνήσει με ξενοδοχεία ώστε να μπορέσουν να διαμείνουν με ασφάλεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.