Ελλαδα

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίο του Άρεως (εικόνες)

Τι ανέφερε στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
patoulis2432.jpg

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίο του Άρεως - Το μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σήμερα το απόγευμα, άρχισαν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως. Το δέντρο, μια ειδική τεχνητή κατασκευή, ύψους 13 μέτρων, άναψε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, σε γιορτινή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου. Ακολούθησε μουσική συναυλία με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση και των Stavento.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι «να μετατραπεί το Πεδίο του 'Αρεως σε μία υπερτοπική όαση πρασίνου και να αποτελέσει ένα τοπόσημο πολιτισμού και αθλητισμού, όπως είναι τα αντίστοιχα μητροπολιτικά πάρκα στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίο του Άρεως

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε ότι τέθηκε και πάλι σε λειτουργία η παιδική χαρά του πάρκου, πιστοποιημένη και ασφαλής για τα παιδιά.

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίο του Άρεως

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην έκθεση τοπικών προϊόντων, αλλά και στην παρουσίαση παραδοσιακών εθίμων από όλη τη χώρα με τίτλο «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», που πραγματοποιείται στο Πάρκο έως τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων, στις 7 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με την ΕΝΠΕ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.