- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη -Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο
Βροχερός κατά τόπους ο καιρός την Τρίτη, αλλά με τάση για βελτίωση. Η πρόβλεψη του meteo.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στο Αιγαίο, στο Νότιο Ιόνιο, στη Νότια Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα πάντως θα περιοριστούν σταδιακά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 17, στην Ήπειρο από 7 έως 18, στη Θεσσαλία από 9 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 18 και στην Κρήτη από 12 έως 21.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης, ενώ ιδιαίτερα στο Θερμαϊκό κόλπο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν μεταβλητών διευθύνσεων 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους έως 3 και στα δυτικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, γρήγορα όμως θα στραφούν σε βόρειους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολύωρες διαδρομές και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς
Ακόμα και μέσα από χωματόδρομους η έξοδος των εκδρομέων
Μια μέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στην ικανότητα να συνεχίζουμε πιο δυνατοί
Από παρακαμπτηρίους η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων 2025
«Fake news ότι η ΕΛΑΣ δίνει καρόδρομους ως επίσημες παρακαμπτήριες» δηλώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Εκτεταμένη διασπορά της ευλογιάς αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα, με αυστηρά μέτρα μετακίνησης και βιοασφάλειας
Πρόστιμα ύψους 19.600 ευρώ
Το συγκινητικό αντίο του συντρόφου της
Γιατί η ΕΛΑΣ λέει «όχι» στο άνοιγμα της κυκλοφορίας
Οι έκτακτες τροποποιήσεις ανά περιοχή
Ακινητοποιημένα τα διερχόμενα αυτοκίνητα
Το έτος κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες
Διαβάστε αναλυτικά όσα συμβαίνουν στα μπλόκα
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Ενώ επέστρεφε από χριστουγεννιάτικο πάρτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.