Ελλαδα

Μάνη - 12χρονη: Εκτός από τον παπά, μάρτυρας καίει και τον παππού

«Την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και η γιαγιά του γνώριζε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόνο στον ΑΝΤ1: Νέα μαρτυρία “καίει” τον παππού της 12χρονης στη Μάνη

Εκτός από τον παπά, μάρτυρας καίει και τον παππού για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στη Μάνη, που φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μία νέα μαρτυρία καίει το παππού της 12χρoνης από τη Μάνη που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον από 57χρονο ιερέα, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την κατάθεση του κοριτσιού, το παιδί είχε μιλήσει για τις κακοποιήσεις και από τους δύο άνδρες στη μητέρα του, η οποία είχε αντιδράσει βίαια απέναντι στο κορίτσι.

Ωστόσο, τόσο η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, όσο και άλλες μαρτυρίες δεν κατάφεραν να ξεδιαλύνουν τα πραγματικά περιστατικά, καθώς το παιδί μίλησε για το μαρτύριό του μήνες αφότου διέμενε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», νιώθοντας πλέον ασφάλεια.

Κάτοικος της περιοχής κατέθεσε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα όσα του είχε πει ο προφυλακισμένος ιερέας: «Μου είπε “Κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή”. Είπε ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

Ο ιερέας αρνείται τις κατηγορίες. Κάνει λόγο για κατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της, ακόμη και όταν φιλοξενήθηκε το κοριτσάκι στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ο αδελφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές απλά, όταν έπινε ο ιερέας, του γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του κι ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του, γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται», κατέθεσε ο μάρτυρας.

Το παιδί μέχρι και σήμερα φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ