Ελλαδα

Επιδείνωση καιρού με καταιγίδες και χιόνια

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59466-118698.jpg

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίου καιρού από την EMY, από τα δυτικά της χώρας ξεκινά νέα επιδείνωση του καιρού, με δυνατούς ανέμους, καταιγίδες και χιόνια.

Από τις πρωινές ώρες της Τρίτης αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από τοπικά θυελλώδεις ανέμους στη δυτική Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν κυρίως την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονιά θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY