- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κηφισός - Κυκλοφοριακό κομφούζιο από καραμπόλα τριών οχημάτων
Πού η κίνηση χτυπάει κόκκινο στην Αθήνα
Κηφισός: Κυκλοφοριακό κομφούζιο από καραμπόλα τριών οχημάτων στην άνοδο της εθνικής στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας της Νέας Φιλαδέλφειας.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στην άνοδο της εθνικής στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας της Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.
Αυτήν τη στιγμή υπάρχει επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στην είσοδο της εθνικής, στον Πειραιά.
Οι περιοχές όπου η κίνηση χτυπάει κόκκινο
Σύμφωνα με την Τροχαία προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων εντοπίζονται στην Αθηνών-Λαμίας και στην έξοδο και στην είσοδο, έως τον κόμβο Καλυφτάκη.
Την ίδια ώρα μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Πέτρου Ράλλη, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού.σύμφωνα με την Τροχαία προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων εντοπίζονται στην Αθηνών-Λαμίας και στην έξοδο και στην είσοδο, έως τον κόμβο Καλυφτάκη.
Την ίδια ώρα μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Πέτρου Ράλλη, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από κλήση στο 112
Στο σημείο επιχείρησαν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα,
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.