Ελλαδα

Εργασίες του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Παύλου (εικόνες)

Συνεργεία καθάρισαν, έβαψαν, κλάδεψαν, φύτευσαν λουλούδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
agiospavlos2
Ομορφαίνει την Πλατεία Αγίου Παύλου ο Δήμος Αθηναίων

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και συνολικότερης αποκατάστασης της καλής εικόνας από τον δήμο Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Παύλου.

Στην παραδοσιακή γειτονιά του Αγίου Παύλου και συγκεκριμένα στην ομώνυμη πλατεία που είναι καθημερινά στέκι για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμο Αθηναίων συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και συνολικότερης αποκατάστασης της καλής εικόνας και της λειτουργικότητας της πλατείας.

Οι άνθρωποι της διεύθυνσης Ηλεκτρολογικού φρόντισαν να λειτουργήσουν ξανά οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού, αλλάζοντας τις χαλασμένες λάμπες και διορθώνοντας τα ηλεκτρολογικά προβλήματα.

Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας Πρασίνου, καθώς οι εργαζόμενοι κλάδεψαν όλα τα ψηλά δέντρα (λεύκες, φοίνικες), καλλώπισαν τους θάμνους και την χαμηλή βλάστηση, περιποιήθηκαν το γκαζόν και φύτεψαν νέα μικρά φυτά.

agiospavlos3
Ομορφαίνει την Πλατεία Αγίου Παύλου ο Δήμος Αθηναίων

Πολύπλευρη παρέμβαση έκανε και η διεύθυνση Καθαριότητας σκουπίζοντας και πλένοντας τον χώρο με πεπιεσμένο νερό και ειδικό υγρό, βάφοντας παρτέρια όπως και τα επιδαπέδια καλαθάκια και αντικαθιστώντας όλα εκείνα τα οποία δεν μπορούσαν να διορθωθούν. Επίσης βάφτηκαν και όλα τα παγκάκια που βρίσκονται στον χώρο.

agiospavlos1
Ομορφαίνει την Πλατεία Αγίου Παύλου ο Δήμος Αθηναίων

agiospavlos4
Εργασίες του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Αγίου Παύλου

«Ο σχεδιασμός του Δήμου Αθηναίων υλοποιείται καθημερινά στις γειτονιές της Αθήνας με στόχο, όπως έχει τονίσει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι παρεμβάσεις που ομορφαίνουν την πόλη σε κάθε της γωνιά να γίνονται ταυτόχρονα απ΄ όλες τις  αρμόδιες υπηρεσίες, γρήγορα, αποτελεσματικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτήρηση στη συνέχεια αλλά και διαρκή συντήρηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.