- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επαναλειτουργεί το πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού
«Η εικόνα του πωλητηρίου με άδεια ράφια δεν πρέπει να επαναληφθεί» αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού με αφορμή την επαναλειτουργία του χώρου.
Από την περασμένη εβδομάδα άνοιξε το πωλητήριο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού. Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από αιφνιδιαστική επίσκεψη της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, στα τέλη Ιουλίου, διαπιστώθηκε πως το πωλητήριο παρέμενε κλειστό επί 15 ημέρες, εν μέσω της τουριστικής περιόδου.
Το πωλητήριο εφοδιάστηκε με αντικείμενα και βιβλία προς πώληση, καθώς και με καταλόγους της εξαιρετικά επιτυχημένης έκθεσης του Μουσείου: «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χρειάστηκε να γίνει και επαναληπτική παραγγελία λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών.
«Αν και τα προβλήματα με την μεταφορική εταιρεία εξακολουθούν να υφίστανται, θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε οι ελλείψεις σε πωλητέα λόγω της αυξημένης ζήτησης να αντιμετωπίζονται αμέσως, προκειμένου να μην επαναληφθούν οι διαμαρτυρίες των επισκεπτών, που απαιτούν να πάρουν μαζί τους κάποιο αναμνηστικό» προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Η εικόνα του πωλητηρίου -και της αποθήκης του- με άδεια ράφια δεν πρέπει να επαναληφθεί» καταλήγει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.