Ελλαδα

Αστυνομία μέσα και έξω από το ΑΠΘ - Έξι συλλήψεις

Νέα οργανωμένη επιχείρηση κατά των δικτύων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομάδα ΔΙΑΣ
Ομάδα ΔΙΑΣ / © ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

Νέα οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομία μέσα, έξω και γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Έγιναν 6 συλλήψεις.

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης σε χώρους μέσα, έξω και γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα).

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έξι άτομα που φέρονται να δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες είναι ένας 19χρονος ημεδαπός και πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 33 έως 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Οι δράσεις εντάσσονται στον ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ