- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αεροπορικό ατύχημα, χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε στη Νάξο κατά την απογείωση αεροσκάφους της εταιρείας Sky Express για Αθήνα.
Αεροπορικό ατύχημα, χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε στη Νάξο κατά την απογείωση αεροσκάφους της εταιρείας Sky Express σε πτήση για την Αθήνα.
Από λάθος χειρισμό το αεροσκάφος βγήκε εκτός πορείας και βρέθηκε σε χαντάκι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των φορέων της Νάξου και το αεροδρόμιο έκλεισε για το υπόλοιπο της ημέρας.
Ακυρώθηκε η πτήση (τελευταία για σήμερα) της Olympic Air από την Αθήνα προς Νάξο και οι 40 περίπου επιβάτες της Sky Express έχουν μεταφερθεί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο λιμάνι της Νάξου όπου και αναχώρησαν για την Αθήνα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα naxospress.gr οι άνθρωποι του αεροδρομίου ενημέρωσαν της αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον περιμένουν την έλευση των κατάλληλων μηχανημάτων, ώστε να μεταφερθεί το αεροσκάφος (ΑΤR 42) της SKY Express εκτός διαδρόμου για να μπορέσει αύριο να λειτουργήσει το αεροδρόμιο.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο κ. Ιωάννης Λιδάκης, εμπορικός διευθυντής της Εταιρείας, τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ η εταιρεία φρόντισε άμεσα για τη μεταφορά όλων των επιβατών στον τελικό τους προορισμό με εναλλακτικά μέσα. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες απομάκρυνσης του αεροσκάφους από το σημείο του ατυχήματος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.