- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνολάκης: Απαράδεκτο μετά το Μάτι να μην λειτουργεί το 112
Ο ειδικός σε θέματα διαχείρισης φυσικών καταστροφών εξηγεί ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι
Ο Κωνσταντίνος Συνολάκης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι δεν έχει προχωρήσει η λειτουργία του συστήματος 112.
Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι δεν έχει προχωρήσει η λειτουργία του συστήματος 112, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, ειδικός σε θέματα διαχείρισης φυσικών καταστροφών, Κωνσταντίνος Συνολάκης.
Με αφορμή τη νέα τραγωδία στη Χαλκιδική που στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, ο κ. Συνολάκης είπε ότι δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθούν οι ταχύτητες των ανέμων και τα σημεία που θα χτυπούσε η κακοκαιρία, όπως επίσης και οι πλημμύρες «αστραπή» που έπληξαν την περιοχή.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είχαμε να κάνουμε με δύο μετεωρολογικά μέτωπα τα οποία συγκρούονται, η σφοδρότητα ωστόσο του φαινομένου είναι αυτή που προξένησε εντύπωση.
Παρατήρησε ότι, παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε καλό αντισεισμικό σχεδιασμό, τα διάφορα παραθαλάσσια παραπήγματα και οι παράγκες είναι αυτά που δημιουργούν τους μεγαλύτερους κινδύνους.
Πηγή: skai.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.