- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρόδος: Χρέωσαν τουρίστα 130 ευρώ για να του καθαρίσουν τα αυτιά
Πλήρωσε ακριβά την ευαισθησία του στο θαλασσινό νερό, ο Ελληνοφινλανδός
Ένας Ελληνοφινλανδός τουρίστας στη Ρόδο κλήθηκε να πληρώσει 130 ευρώ σε ιατρικό κέντρο που του καθάρισαν τα αυτιά.
Απίστευτο σκηνικό στη Ρόδο με το τελευταίο κρούσμα τουριστικής εκμετάλλευσης να είναι ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός τουρίστας, ο οποίος χρειάστηκε νε μεταβεί σε ιατρικό κέντρο για να καθαρίσει τα αυτιά του.
Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο άνδρας που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.
Εκεί, αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου, τον παρέπεμψε στη ρεσεψιόν, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους.
Ο ίδιος μιλώντας χθες σε συντάκτη της «δημοκρατικής» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Η άδεια για τους γονείς
Βιντεοσκοπούσαν το προσωπικό, έκαναν φασαρία και κάπνιζαν στην τουαλέτα
Θέτει εκ νέου το ζήτημα για αυστηρή επιστημονική τεκμηρίωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.