- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανανέωση σύμβασης στη ΡΑΕ για ηθοποιό με έφεση στο τσιφτετέλι
Αντιδράσεις για τις τακτοποιήσεις της τελευταίας στιγμής
Ανανεώθηκε σύμβαση στη ΡΑΕ σε ηθοποιό που χόρευε τσιφτετέλι σε τηλεοπτική εκπομπή.
(Από 02.20 και μετά...)
Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) λίγο πριν διαλυθεί η Βουλή εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Όπως σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες έτσι και στη ΡΑΕ οι τακτοποιήσεις της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν. Μια από τις περιπτώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις είναι αυτή της ηθοποιού Μαρίας-Ελένης Ράδου.
Απόφοιτη του ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας της Άρτας είχε προσληφθεί στη γραμματεία της ΡΑΕ, με απόφαση του προέδρου Νίκου Μπουλαξή, για έναν μήνα. Η σύμβαση έληγε στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, στις 10 Ιουνίου, μία ημέρα πριν θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα στο περιστύλιο της Βουλής και ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος, η σύμβαση της κ. Ράδου, ανανεώθηκε για έναν χρόνο. Το ίδιο, ακριβώς, συνέβη και για τους 51 συμβασιούχους της Αρχής.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει τραβήξει την προσοχή με τις χορευτικές επιδόσεις της στα τηλεοπτικά πλατό της εκπομπής «Στην Υγειά Μας», του Σπύρου Παπαδόπουλου.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΡΑΕ είχε επανειλημμένα κάνει λόγο για υπο-στελέχωση της αρχής. Με την προκήρυξη των εκλογών προειδοποίησε για τον κίνδυνο η αρχή να μην προλάβει να προχωρήσει στην ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που έληγαν στις 30 Ιουνίου αν δεν υπήρχε σχετική νομοθετική ρύθμιση. Λύση έδωσε τροπολογία που φέρει την υπογραφή του υπουργού Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκη, η οποία περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για το Ίδρυμα Νιάρχος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.