Masterchef: Άνδρας xτύπησε πρώην παίκτρια στο κέντρο της Αθήνας
Απίστευτες σκηνές διηγείται η ίδια η Γωγώ Δελογιάννη
Στο κέντρο της Αθήνας και ενώ επιχείρησε να κάνει όπισθεν, η πρώην παίκτρια του Masterchef, Γωγώ Δελογιάννη, έπεσε θύμα επίθεσης από 65χρονο άνδρα.
Ένα απίστευτο περιστατικό, όπως λέει και η ίδια η πρώην παίκτρια του Masterchef, Γωγώ Δελογιάννη, έζησε πριν από δύο ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, όταν άντρας της επιτέθηκε και τη χτύπησε επειδή έκανε όπισθεν.
Η ίδια σε ανάρτησή της έγραψε: «Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω. Ενώ οδηγούσα στον Κεραμεικό χρειάστηκε να κάνω όπισθεν, επειδή φορτηγό είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων. Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, που άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει.
Σταματάω, του λέω "καλά καλέ, σε είδα" κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου "εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. Πού το ξέρω ότι με είδες, ε;". Του απαντάω κάτι τύπου "Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει" και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει "ποιος να φύγει μωρή καριόλα;" του λέω "εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι".
Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καριόλες με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καριόλα γαμημένη που θα μου πεις να φύγω".
Εκείνη τη στιγμή, κύριος από μπροστινό συνεργείο έργων ύδρευσης λέει του τύπου να φύγει και ένας άλλος, που έμοιαζε το αφεντικό των εργατών, του φωνάζει "άσ' τους να κάνουν ό,τι θέλουν, εμείς εδώ τη δουλειά μας".
Δύο κύριοι έρχονται στο παράθυρό μου, όπου είναι κολλημένος ο τύπος με το χέρι του σε στάση έτοιμη να ρίξει επόμενη σφαλιάρα, του ζητάνε να φύγει και να μη με πειράξει, τους απαντάει οτι γέμισαν οι δρόμοι καριόλες κι ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα τους φτιάξει κι αυτούς.
Εγώ φεύγω, παρκάρω το αυτοκίνητο μου 3 μέτρα πιο κει και συνεχίζω τις δουλειές μου ενώ ο τύπος με το μηχανάκι απειλεί να γαμήσει κι εμένα και τον κύριο που του ζητήσε να φύγει.
Μας απειλεί ότι θα μας βάλει φυλακή, παίρνω την πινακίδα του, παίρνω τον κύριο που με βοήθησε πιο κει και, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, του λέω να τον αφήσουμε να φύγει.
Απευθύνθηκα στην αστυνομία, μου υποσχέθηκαν οτι με την πινακίδα του θα τον βρουν και θα τον συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ. Ξέρω όμως οτι το όνομά του είναι Σκέντος.
Και θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης και μετανιώνω που δεν τον έφτυσα. Για τα σκατά που ξεστόμισε και ολους όσοι αύριο μπορεί να είναι στη θέση μου.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.