- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πού χτύπησε 38άρια ο υδράργυρος: Ζέστη κι αύριο, Σάββατο
Το θερμόμετρο έφθασε τους 38 βαθμούς στη Λάρισα, τους 37,9 στη Λειβαδιά και τους 37,8 στην Καρδίτσα.
Πού χτύπησε 38άρια σήμερα ο υδράργυρος. Ζέστη κι αύριο Σάββατο. Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα
Πολύ υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι. Στη Θεσσαλική πεδιάδα η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου, φτάνοντας τους 38,7 βαθμούς στο μετεωρολογικό σταθμό των Τρικάλων, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το θερμόμετρο έφθασε τους 38 βαθμούς στη Λάρισα, τους 37,9 στη Λειβαδιά και τους 37,8 στην Καρδίτσα.
Το Σάββατο αναμένονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και ισχυρότερα στα ορεινά ηπειρωτικά. Στη Θεσσαλία και στην Κεντρική Μακεδονία βροχές και καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν έως και το τέλος του εικοσιτετραώρου, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 20 έως 34, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 21 έως 35, στα νότια ηπειρωτικά από 22 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 30, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 22 έως 29 και στην Κρήτη από 20 έως 30.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τις θερμές ώρες της ημέρας έως 5 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.