Πανελλήνιες: Φυσική, Ιστορία και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται αύριο
Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια
Σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών θα εξεταστούν αύριο οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.
Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ αύριο, Τετάρτη, με την εξέταση μαθημάτων προσανατολισμού. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν και πάλι σε μαθήματα προσανατολισμού, στα Αρχαία και τα Μαθηματικά, με τα μεν θέματα των Αρχαίων να κρίνονται βατά, των δε Μαθηματικών αρκετά απαιτητικά.
Εξάλλου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι από σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, την Πέμπτη θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.