- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καυτό Σαββατοκύριακο με 37 βαθμούς
Νέα αναθεωρημένη πρόβλεψη του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου
Τους 37 βαθμούς θα φθάσει η μέγιστη θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα φέρουν το Σαββατοκύριακο οι αντικυκλωνικές συνθήκες ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας που θα επικρατήσουν στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.
Η μέγιστη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές της χώρας, ενώ η απολύτως μέγιστη αναμένεται να είναι οι 37 βαθμοί στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ανάλογα υψηλές θα είναι οι τιμές της θερμοκρασίας και την Κυριακή, οπότε αναμένεται άνοδος και στα δυτικά της χώρας.
Αναλυτικότερα, το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες τη ημέρας, κατά κύριο λόγο στα ορεινά, όπου και υπάρχει πιθανότητα για σύντομες τοπικές βροχές. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των ηπειρωτικών θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θεσσαλία από 18 έως 37, στη Θράκη από 19 έως 33, στα δυτικά ηπειρωτικά από 17 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 32 και στην Κρήτη από 15 έως 29.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατολισθήσεις και ακραία φαινόμενα στον Χελμό οδηγούν σε διακοπή της γραμμής Διακοπτό - Καλάβρυτα
Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε δύο οικισμούς – Ξηλώθηκαν 230 μέτρα καλωδίων από το δίκτυο
Φωτογράφιζε πλοία και έστελνε το υλικό στην Πολωνία
Εισβολή σε οστεοφυλάκιο στους Αγίους Αναργύρους - Οστά νεκρού χρησιμοποιήθηκαν σε βίντεο απειλής αντιποίνων
Νέο βίντεο δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στην αυλή σχολείου, τρεις ανήλικοι είχαν κατασκευάσει τον μηχανισμό
Εντοπίστηκε ένα ξένο σώμα σε μία από τις συσκευασίες του φαρμάκου που αποσύρεται
Πώς υπολογίζεται το πιθανό εκλογικό αποτέλεσμα και ποιοι ψηφοφόροι υπολογίζονται
Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
Συντετριμμένη η Μπέτυ Λιβανού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πόσο πιθανό είναι να βρέχει
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στα 7.500 ευρώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.