- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΒΖ: Εξοφλούν μισθούς από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή
Εξοφλούνται οι οφειλές σε εργαζόμενους και τευτλοπαραγωγούς της ΕΒΖ από το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
Τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα επιχορήγησης της «Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε» από το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων προκειμένου να εξοφληθούν οφειλές που αφορούν δεδουλευμένα εργαζομένων και χρέη προς τους τευτλοπαραγωγούς, που είχαν συμβληθεί με την εταιρεία για την παραγωγή του 2018 κατέθεσε το υπουργείο Οικονομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι οφειλές ανέρχονται συνολικά σε 5 - 5,5 εκατ. ευρώ. Η ρύθμιση, όπώς αναφέρεται την αιτιολογική έκθεση εντάσσεται στο πλάισιο λήψης μέτρων για την κάλυψη του κοινωνικόυ κόστους ενόψη της διαδικασίας εξυγίανσης του εκκρεμεί ενώπιον του Μονομελόυς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, κατόπιν επίτευξης συμφωνίας πιστωτικών και κατάρτισης επιχειρηματικού σχεδίου, λαμβάνοντας ιδιαιτέρως υπόψη τα οικονομικά στοιχεία των περιφερειών στις οποίες δραστηριοποιέιται η ΕΒΖΑΕ. Επίσης, με άλλο άρθρο της τροπολογίας παρατείνεται έως το τέλος του έτους η προθεσμία ολοκλήρωσης των έργων που έχουν ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιον κρατούμενο εστιάζουν οι Αρχές
Ποιος είναι ο ρόλος τους
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Επανεκκίνησε χθες, μετά τη θερινή διακοπή, η διαδικασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.