Ελλαδα

Η Τροχαία προειδοποιεί: Περιορισμοί σε στάθμευση και κυκλοφορία

Για το «2nd Olympic Day Run» της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9 Ιουνίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2nd Olympic Run
2nd Olympic Run / olympicdayrun.gr

Περιορισμοί κυκλοφορίας και στάθμευσης την Κυριακή λόγω διεξαγωγής του «2nd Olympic Day Run» στη Θεσσαλονίκη.

Περιορισμοί στη στάθμευση και στην κυκλοφορία οχημάτων σε δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των αγώνων δρόμου του «2nd Olympic Day Run» που διοργανώνει το Ολυμπιακό Μουσείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω των αγώνων δρόμου 5.000 μέτρων και 1.500 μέτρων, από τις 15.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 19.00 η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς ή τμήματά τους: Γ’ Σεπτεμβρίου, 30ης Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Μεγ. Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό 30ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη και σε όλο το πλάτος αυτής.

Επιπροσθέτως, από τις 15.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 19.00 η κυκλοφορία και στάση αυτών στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, καθώς και στη Λεωφόρο Νίκης σε όλο το μήκος και το πλάτος αυτών.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές, προκειμένου να αποφευχθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ