Ελλαδα

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Θύμα αποπλάνησης η 14χρονη;

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του κοριτσιού -Νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hsap
ΗΣΑΠ © INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Πληροφορίες ότι η ανήλικη είχε πέσει θύμα αποπλάνησης από 42χρονο άνδρα. Τι έστειλε σε φίλο της πριν αυτοκτονήσει.

Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αυτοκτονίας 14χρονου κοριτσιού στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτές, η ανήλικη είχε πέσει θύμα αποπλάησης από 42χρονο άνδρα ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή που ζει η 14χρονη.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη μητέρα η οποία μαζί με τον σύζυγό της και πατριό του κοριτσιού, κατήγγειλαν χθες την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας και σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, συνελήφθη και σήμερα επρόκειτο να περάσει από το αυτόφωρο. Ο πατριός μάλιστα φέρεται, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, να χτύπησε τον φερόμενο ως δράστη. Μάλισταμ το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταδίδει ότι στο παρελθόν, ο 42χρονος φέρεται να είχε αποπλανήσει και φίλη της 14χρονης αυτόχειρα. Όπως αναφέρει το newsit.gr, σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και της κατάχρησης σε ασέλγεια και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκου.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, η ανήλικη βρέθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.και σύμφωνα με μάρτυρες ασχολούνταν με το κινητό της και φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα με έναν φίλο της, πριν πέσει στις γραμμές τη στιγμή που έφτανε ο συρμός στον σταθμό. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ότι το κορίτσι περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό. Εκεί παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τον συρμό. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, φίλος της κοπέλας με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ και ζητούσε να τον αφήσουν να περάσει λέγοντας:  «Τι έγινε; Μου είπε ότι "βουτάει"...».

Σημειώνεται ότι οι γονείς του κοριτσιού μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. 

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ