- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Θύμα αποπλάνησης η 14χρονη;
Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του κοριτσιού -Νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό
Πληροφορίες ότι η ανήλικη είχε πέσει θύμα αποπλάνησης από 42χρονο άνδρα. Τι έστειλε σε φίλο της πριν αυτοκτονήσει.
Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αυτοκτονίας 14χρονου κοριτσιού στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με αυτές, η ανήλικη είχε πέσει θύμα αποπλάησης από 42χρονο άνδρα ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή που ζει η 14χρονη.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη μητέρα η οποία μαζί με τον σύζυγό της και πατριό του κοριτσιού, κατήγγειλαν χθες την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας και σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, συνελήφθη και σήμερα επρόκειτο να περάσει από το αυτόφωρο. Ο πατριός μάλιστα φέρεται, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, να χτύπησε τον φερόμενο ως δράστη. Μάλισταμ το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταδίδει ότι στο παρελθόν, ο 42χρονος φέρεται να είχε αποπλανήσει και φίλη της 14χρονης αυτόχειρα. Όπως αναφέρει το newsit.gr, σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και της κατάχρησης σε ασέλγεια και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκου.
Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, η ανήλικη βρέθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.και σύμφωνα με μάρτυρες ασχολούνταν με το κινητό της και φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα με έναν φίλο της, πριν πέσει στις γραμμές τη στιγμή που έφτανε ο συρμός στον σταθμό. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ότι το κορίτσι περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό. Εκεί παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τον συρμό. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Λίγη ώρα αργότερα, φίλος της κοπέλας με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ και ζητούσε να τον αφήσουν να περάσει λέγοντας: «Τι έγινε; Μου είπε ότι "βουτάει"...».
Σημειώνεται ότι οι γονείς του κοριτσιού μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 137
«Με την ασφάλεια των παιδιών μας δεν παίζουμε» αναφέρει ο Χάρης Δούκας
Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
Προηγμένοι πύραυλοι και αναβαθμίσεις για τα F-16
Δωρεάν προσχολική αγωγή και φροντίδα για 1.361 οικογένειες
Είχαν «πέσει» λόγω εργασιών στο δίκτυο
Η επένδυση περιλαμβάνει τις απαραίτητες υποδομές φόρτισης και την αναβάθμιση των στάσεων
Αύριο η συνάντηση των υπουργών Πολιτισμού Ελλάδας, Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας
Στο 112 θα καλούν οι πολίτες
Εντοπίστηκαν μέσα σε κοντέινερ με μονωτικά υλικά
Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί
Ο τηλεφωνικός αριθμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκτός λειτουργίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Ναι, η κοινή τους πορεία είναι πολύχρονη, γεμάτη επιτυχίες, όμως, και οι δυο τους υπήρχαν καλλιτεχνικά και πριν συναντηθούν
Η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο
Βεβαιώσεις προστίμων από τις καταγραφές των ΑΙ καμερών στην Αττική - Φτάνουν με καθυστέρηση τα πρόστιμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.