- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα Εξάρχεια
Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές
Ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου. Το σημείο μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης», καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ ακολούθησε το «κυνηγητό» στα στενά. Οι κουκουλοφόροι διέφυγαν προς την περιοχή του Ψυρρή, τρέχοντας μπροστά στους έντρομους κατοίκους και περαστικούς στην περιοχή. Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές.
Λίγο νωρίτερα, επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων είχε γίνει και στα Εξάρχεια. Περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.
ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση: Δεν εκφοβιζόμαστε από εγκληματικές ενέργειες
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την επίθεση εναντίον των γραφείων του τόνισε ότι δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες του υποκόσμου.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία», ανέφερε σε ανακοίνωση για την επίθεση η Κουμουνδούρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.