- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη -Πού θα βρέξει
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Η πρόγνωση του καιρού για το Μεγάλο Σάββατο. Η αφρικανική σκόνη θα συνεχίσει να καλύπτει αρκετές περιοχές. Πού αναμένονται μπόρες.
Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία σήμερα Μεγάλο Σάββατο με τον καιρό να είναι σε κάποιες περιοχές αίθριος και σε άλλες να εκδηλώνονται μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.
Ταυτόχρονα, η αφρικανική σκόνη θα συνεχίσει να καλύπτει αρκετές περιοχές, αφού αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις της στα νότια. Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν, αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπική ομίχλη αναμένεται τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί, μέχρι 4 μποφόρ και στο Ιόνιο θα πνέουν βοριάδες εντάσεως 5 μποφόρ και τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 και στην Κρήτη τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και τα βόρεια.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότερα από 1.900.000 οχήματα κινήθηκαν στο εθνικό οδικό δίκτυο
Bρέθηκε στο σημείο για να διευθετήσει την κατάσταση
Εννέα κτίσματα με κίτρινη σήμανση
Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια
Έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων
Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης
Θα αποτυπωθεί η περιοχή μέσω drones
Το χρονικό της υπόθεσης
Την χτύπησε, την έγδυσε και την παράτησε στον δρόμο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
«Δεν υπάρχει θέμα εκκένωσης του οικισμού», δήλωσε ο σεισμολόγος
Μπορεί ήδη να άνοιξε η συζήτηση για το δημογραφικό αλλά στην επόμενη δεκαετία θα μιλάμε κάθε μέρα για αυτό. Και θα αισθανόμαστε έντονα, την απειλή του εθνικού θανάτου μέσα μας.
Εκσφενδονίστηκαν από τη μηχανή τους όταν συγκρούστηκε με ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.