- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαθητές στο υπουργείο Παιδείας κατά του σχεδίου Γαβρόγλου
Ένταση με καπνογόνα - «Δεν θα δεχτούμε το νομοσχέδιο»
Για τις αλλαγές στο λύκειο και το νέο τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διαδήλωσαν μαθητές που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, έξω από το κτίριο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Εκτός από κάποια στιγμή που δημιουργήθηκε μικρής έκτασης ένταση μεταξύ δύο παρατάξεων των μαθητών και άναψαν κάποια καπνογόνα, η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε χωρίς επεισόδια, πριν από λίγο.
«Είναι βαθιά γελασμένοι, εκεί στο Υπουργείο, αν νομίζουν πως θα δεχτούμε ένα νομοσχέδιο που κάνει χειρότερο το σχολείο μας», τονίζει το Συντονιστικό σε ανακοινωθέν και σημειώνει τα εξής: «Με περισσότερες εξετάσεις, άρα και περισσότερα φροντιστήρια για να τα βγάλουμε πέρα. Με εξετάσεις πανελλαδικού τύπου, ακόμα και για να πάρουμε απολυτήριο. Με αύξηση της ύλης των πανελλαδικών εξεταζόμενων μαθημάτων ακόμα και για του χρόνου. Με λιγότερη γνώση, λιγότερη μόρφωση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραμένουν στο πεδίο 49 πυροσβέστες
Παραμένουν ωστόσο στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Τα νέα υδροφόρα ενισχύουν σημαντικά τη δυνατότητα μεταφοράς και άμεσης διάθεσης νερού στο πεδίο
Αυξημένα μπλόκα, εντατικοί έλεγχοι και χρονικοί περιορισμοί για την ασφαλή μετακίνηση
Μήνυμα από το 112 για την εκκένωση τριών περιοχών
Κλείνει ο Λόφος Λυκαβηττού από σήμερα τα μεσάνυχτα – Κλειστός παραμένει ο Λόφος Φινόπουλου
Το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι στην Αττική
Είχε διαγράψει πολυετή πορεία στα FM - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Kiss 92.9
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πλήθος ηθοποιών στον τελευταίο αποχαιρετισμό
Η παράκληση της οικογένειάς του
Η περιοχή βόρεια του Ολυμπιείου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς πυρήνες της Αθήνας
Η χώρα μας βρίσκεται σχεδόν στο όριο της ζώνης από την οποία μπορεί να παρατηρηθεί
Πώς δημιουργούνται οι παράξενες φωτεινές σπείρες που «μπορούν πραγματικά να κάνουν τον ουρανό να μοιάζει… εξωγήινος»
Τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.