- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πιλότος του ΠΝ προσπάθησε να βγάλει τα μάτια του με πιρούνι
Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο 251 ΓΝΑ
Ιπτάμενος ανθυπολοχαγός από την 1η Μοίρα ελικοτέρων του Πολεμικού Ναυτικού φέρεται να επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του με πιρούνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο αξιωματικός ήταν σε ιατρική παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Οι συνάδελφοί του σοκαρισμένοι δεν μπορούν να συνέλθουν ενώ αποδίδουν την πράξη του στην συνεχώς αυξανόμενη πίεση που έχουν στην Μονάδα τους. Η κινητοποίηση της οικογένειας των φίλων και του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ήταν άμεση.
Ο πιλότος, που προέβη στην απιστευτη αυτή πράξη την περασμένη εβδομάδα, εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες o πιλότος των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπιζε τελευταία προβλήματα με την ψυχική του υγεία και για τον λόγο αυτό ακολουθούσε την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή.
Ωστόσο για άγνωστο λόγο και κάτω από άγνωστες συνθήκες στράφηκε με πιρούνι κατά των ματιών του και αυτοτραυματίστηκε.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μετά την επέμβαση στο ΝΝΑ, νοσηλεύεται στην κλειστή ψυχιατρική κλινική του 251 ΓΝΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.