- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πειθαρχική και ποινική δίωξη κατά Αραβαντινού από το ΥΔΔΑΔ
Για τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχετικά με το περιστατικό στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου σε δήλωσή του καλύπτει με την πλήρη εμπιστοσύνη του τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη», όπως και άλλα στελέχη του υπουργείου που επιβλέπουν τους χώρους των φυλακών, ενώ θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη και θα ζητήσει να ασκηθεί ποινική κατά του σωφρονιστικού υπαλλήλου Αντώνη Αραβαντινού για τις χθεσινές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχετικά με το περιστατικό στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού.
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Καλογήρου δήλωσε ότι «Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα.
Γι' αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων».
Παράλληλα, ο Μιχάλης Καλογήρου δήλωσε: «Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος.
Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας».
Και κατέληξε ο υπουργός Δικαιοσύνης: «Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.