- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση των προληπτικών προσαγωγών πριν από εκδήλωση στα Γιαννιτσά στην οποία συμμετείχε ο Φώτης Κουβέλης.
11 από τους προσαχθέντες υπέβαλαν μήνυση για την οποία ο δικηγόρος τους δήλωσε χθες μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Αφού αφέθηκαν ελεύθεροι κατέθεσαν μήνυση, αιτούμενοι την καταδίκη όσων ευθύνονται για την παραβίαση του Συντάγματος».
«Για να γίνουν οι προσαγωγές, θα πρέπει να υπάρχουν γεγονότα, να υπάρχει τέλεση πράξεων», συνέχισε ο ίδιος και διερωτήθηκε «τι ύποπτος είναι αυτός την ώρα που αγοράζει μπουγάτσα, για να το πάει στο παιδί του στο νοσοκομείο;».
«Ναι, μπορούμε να πούμε ότι εις εξ αυτών συνελήφθη με ''μικροποσότητα μπουγάτσας'', ο άλλος συνελήφθη με τον καφέ στα χέρια, ένας άλλος με το παιδάκι του στο χέρι, ένας άλλος έξω από το μαγαζί του», σημείωσε.
«Αυτό που συνέβη είναι δέσμευση της ελευθερίας. Ποιες ήταν οι έκνομες πράξεις αυτών των ανθρώπων;», κατέληξε.
«Με προσήγαγαν με τον ανήλικο γιο μου»
Το πώς βρέθηκε στα κρατητήρια εξήγησε ένας εκ των προληπτικά προσαχθέντων στα Γιαννιτσά, προκειμένου να μην εκφράσουν την αντίθετη άποψή τους με τις κυβερνητικές πολιτικές, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη που θα έδιναν το παρών σε εκδήλωση.
«Θέλω να δικαστούν αυτοί που έδωσαν την εντολή να μας προσάγουν. Η εντολή δόθηκε από κάποιους μεγάλους και αυτοί εκτέλεσαν. Εγώ εκεί είχα ραντεβού με τον γιο μου, που έγραφε ένα τεστ και τον περίμενα να φύγουμε. Γνώριζα ότι κάτι γινόταν εκεί, αλλά δεν είχα σχέση. Και ούτε ήθελα να έχω σχέση μ' αυτό», είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ο κ.Πισμισάκης.
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει συμμετάσχει σε άλλες συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, ενώ ερωτηθείς, αν το ανήλικο παιδί πέρασε ολόκληρη τη διαδικασία, απάντησε ότι έμεινε στο αστυνομικό τμήμα περίπου μία ώρα και στη συνέχεια ζήτησε να έρθει ταξί, το οποίο και το μετέφερε στο σπίτι του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.