Ελλαδα

Η απολογία της γνωστής ηθοποιού για το κύκλωμα κοκαΐνης (video)

Τι υποστηρίχθηκε για την υποτιθέμενη εμπλοκή διάσημου παρουσιαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηθοποιός - Παρουσιαστής
Ηθοποιός - Παρουσιαστής

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του» ανέφερε στην απολογία της η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις κατηγορίες για διακίνηση και διάθεση ναρκωτικών.

Πλήρη άγνοια  για τα όσα συνέβαιναν στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο σύμφωνα με τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί, είχε μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών σε «επωνύμους» ηθοποιούς, καλλιτέχνες κ.ά. δήλωσαν ότι είχαν εκτός από την ηθοποιό και οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, απολογούμενοι σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση του αποκαλούμενου... σουσάδικου της κόκας.

Η ηθοποιός, μέτοχος μαζί με τον γιό της στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, αναφέρθηκε στον συνδιοκτήτη του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο και ευαίσθητο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη ηθοποιός, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι τής ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Όσο για τον γιο της, και εκείνος υποστήριξε πως δεν γνώριζε ούτε είχε πληροφορηθεί κάτι. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση του δικαστηρίου. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» ανέφερε για τον παρουσιαστή ο κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας την αθωότητά του.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία απολογήθηκε συμπληρωματικά, και ο συνιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Στις συνομιλίες αυτές περιλαμβάνεται και το όνομα άλλης γνωστής ηθοποιού, η οποία αν και είναι κατηγορούμενη δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί.
 

Απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις ο κατηγορούμενος συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με την απούσα από το δικαστήριο ηθοποιό ήταν «κέρασμα». Όπως εξήγησε, «κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα». Μάλιστα, ο συνήγορος της ηθοποιού, υποστήριξε στο δικαστήριο πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Πλέον η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν κι άλλοι έξι κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαρτίου.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει η ηθοποιός ενάμισι χρόνο πριν για το θέμα:

Η Χριστίνα Παππά για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα της κοκαΐνης (Tatiana Live, 11/12/17)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ